Iratkozzon fel a hírlevélre, és kapjon akár -15% kedvezményt az első vásárlásra. < regisztráció >
Ingyenes szállítás a címről 29 999,00 Ft
Mentés a bevásárlólistára
Új bevásárlólista létrehozása

bolti információk

Az bioshi24 a slow food ideológiájára épül, amely megőrzi a világ különböző régióinak hagyományos konyháját. A természet íze kéz a kézben jár az egészséggel - ez a küldetésünk. Hiszünk abban, hogy az egészséges és bio azt jelenti, hogy ízletes!

A természet legjavát szeretnénk elhozni Önnek, hogy javítsuk életminőségét. Törődünk a biológiai sokféleséggel, mert tudjuk, hogy az Ön táplálkozási igényei mennyire sokfélék. Ha a szervezetét a tápanyagok teljes skálájával látja el, akkor a mindennapokban jobban tud működni. A kiegyensúlyozott táplálkozás segít abban, hogy maximálisan kihasználja a szervezetében rejlő lehetőségeket, és a lehető legtöbbet hozza ki az életből. Küzdünk azért, hogy rendesen együnk, de azért is, hogy élvezzük és élvezzük az ételt.

A legjobb minősített biotermék-előállítók garantálják a legmagasabb minőségű alkotásokat, amelyeket megoszthatunk. A szállítási idő a terméktől függ, mivel nem tároljuk őket ömlesztve, hanem mindig a legfrissebb termékeket szállítjuk egyenesen az Ön kezébe. Kínálatunkban egyéb, gondosan válogatott termékeket is talál, amelyek segítenek fenntartani az egyensúlyt és a vitalitást, például természetes kozmetikumokat vagy étrend-kiegészítőket.

Fedezze fel az bioshi24, hogy felfedezze az egészséges, teljes testre kiterjedő táplálkozás titkait.

 

 

Vállalati adatok

BIOSHI S. A.

aleja 29 Listopada 39E/U3

31-425 Kraków

NIP PL6762649713

REGON 52617060500000

KRS 0001053787 szám alatt

Ügyfélszolgálat:

kapcsolat@bioshi24.hu

pixel