Iratkozzon fel a hírlevélre, és kapjon akár -15% kedvezményt az első vásárlásra. < regisztráció >
Ingyenes szállítás a címről 29 999,00 Ft
Mentés a bevásárlólistára
Új bevásárlólista létrehozása

Visszatérítési politika

A tőlünk vásárolt árukat könnyen és olcsón visszaküldheti.

Üzletünk alacsony költségű visszaküldéssel való integrációjának köszönhetően Ön anélkül vásárolhat, hogy stresszelne és aggódna amiatt, hogy a vásárlás visszaküldése egy megpróbáltatásokon átívelő út lesz.

A hatályos jogszabályok szerint 14 nap áll rendelkezésére, hogy indoklás nélkül elálljon a távollevők között kötött szerződéstől. Ha tehát az áru nem felel meg az elvárásainak, az elállástól számított 14 napon belül visszaküldheti nekünk. Üzletünkben minden visszaküldést egy nagyon egyszerű visszaküldési varázslóval kezelünk, amely lehetőséget ad arra, hogy a visszaküldött csomagot visszaküldje nekünk.

A boltunkban található visszáru eszközből származó előnyök.

Easy

A bevallás hozzáadása a Bevallások varázsló hat egyszerű lépésére korlátozódik. A varázsló automatikusan generál Önnek egy címkét, amelyet csak ki kell nyomtatnia. Így nem pazarolja az idejét a papírmunka kézi kitöltésével!

Gyors és problémamentes

A folyamat automatizálásával időt és idegeket takaríthat meg, és nem kell sehol sem telefonálnia, illetve senkivel sem kell tárgyalnia a visszaküldés feltételeiről.

Kényelmesen

A visszaküldési dokumentumot a csomagcímkékkel együtt a visszaküldési varázslóban hozhatja létre. Ha a csomagja készen áll, nem kell megvárnia a futárt. Magával viszi munkába vagy iskolába menet, és bármelyik gyűjtőhelyen leadhatja.

Olcsó

A visszaküldési díj mindössze 1500,00 HUF, és nem kell kifizetnie a visszaküldés hozzáadásakor vagy a címke elkészítésekor - ezt levonjuk abból az összegből, amelyet a visszaküldött árukért visszatérítünk Önnek. Elkötelezettek vagyunk az Ön teljes elégedettsége iránt.

Biztonságosan

Minden visszaküldött küldemény 200 Ft értékhatárig biztosított.

Visszatérítés 3 egyszerű lépésben!

Üzletünkben nem kell aggódnia amiatt, hogy az Ön által kiválasztott termék nem illeszkedik, vagy más módon nem felel meg az elvárásainak. A boltunk és az átjáró integrációjának köszönhetően stressz és aggodalom nélkül vásárolhat!

1 Nyomtassa ki az űrlapot Generálja a címkecímkékkel ellátott bevallási dokumentumokat, majd nyomtassa ki őket.
2 Csomag küldése A csomagolt árut a visszaküldési dokumentummal együtt tegye egy kartondobozba, és jól zárja le.
3 Visszatérítés A visszatérítést 14 nappal azután kapja meg, hogy megkaptuk a visszaküldött terméket.

A bevallás átadásának lépéseire vonatkozó részletek:

  • Jelentkezzen be fiókjába, majd válassza ki a visszaküldeni kívánt árut a visszaküldési panelen;

  • A következő lépésekben válassza ki a visszaküldést a "Használni fogom a bolt küldeményeit" opcióra kattintva, és válassza ki, hogy milyen formában szeretné megkapni a visszaküldött pénzt;

  • Hozzon létre címkecímkékkel ellátott visszaküldési dokumentumokat, majd nyomtassa ki azokat, és feltétlenül írja alá a visszaküldési dokumentumot;

  • A csomagolt árut a visszaküldési dokumentummal együtt helyezze a szállításra szánt kartondobozba, és jól zárja le. Használhatja azt a kartondobozt, amelyben a megrendelését kapta. Menjen bármelyik gyűjtőpontra, ahol gyorsan és kényelmesen feladhatja csomagját.

  • A visszatérítést a visszaküldési varázslóban kiválasztott formában, a szerződéstől való elállásról szóló döntéséről való tudomásszerzésünk napjától számított 14 napon belül fogjuk kiállítani. Ez azonban általában kevesebb időt vesz igénybe. Visszatarthatjuk a visszatérítést mindaddig, amíg meg nem kapjuk a terméket, vagy amíg Ön nem igazolja a visszaküldést.

A fenti eljárás nem feltétele a törvényes elállási jog gyakorlásának, és azt semmilyen módon nem korlátozza.

pixel