Uborka püré 340 g - Krokus
ÖSSZETEVŐK
savanyú uborka (uborka, víz, só, kapor, fokhagyma, torma), sárgarépa.
LEÍRÁS
A mi uborkapürénk savanyú uborkából és sárgarépából áll, amelyet nagy szemű zöldségreszelőn reszelünk le, így a reszelék tartalmas. A pürébe kerülő uborka pontosan ugyanúgy készül, mint az üvegekbe. Tehát csak azokat az uborkafajtákat savanyítjuk be, amelyeket előre kiválasztunk és szerződtetünk. Azoknak a fajtáknak a vetőmagját vásároljuk meg, amelyek a legjobban savanyíthatók a gazdák számára. Kizárólag lengyel, friss fűszereket használunk: kaporvirágot, friss tormagyökeret és -levelet, lengyel aprított fokhagymát. Ez adja az uborka egyedi ízét.
Az uborkát kis hordókban pácoljuk, így kevesebb sót használunk, és az egész folyamatot felügyeljük.
Pürénk fő célja az uborkaleves, amelynek elkészítése a mi pürénkkel akár 15 percet is igénybe vehet. A püré alkalmas uborkaszósz készítésére vagy zöldségsaláták összetevőjeként is. Zöldségadagként tálalható vacsora mellé, pl. olyan kisgyermekek számára, akiknek még nehezükre esik az egész uborkát megrágni.
Pasztőrözött termék.
Tápérték 100 g-onként
Energiaérték: 72 kJ/17 kcal
Zsír: 0,1 g
beleértve a telített zsírsavakat: 0 g
Szénhidrátok: 4,0 g
ebből cukor: 2,0 g
Fehérje: 0,7 g
Só: 1,7 g
ALLERGÉN INFORMÁCIÓ
Mustárt tartalmazhat.
AJÁNLOTT TÁROLÁSI FELTÉTELEK
Száraz és hűvös helyen, felbontás után hűtőben tárolja.