- A makadámiadió gazdag forrása az egészséges zsíroknak, növényi fehérjéknek és olyan ásványi anyagoknak, mint a magnézium és a réz, amelyek támogatják a szív és az idegrendszer egészségét.
Termékleírás
A hántolt makadámiadió finoman édes dió, amely egészséges zsírok, növényi fehérjék és ásványi anyagok, például magnézium, réz és B1-vitamin gazdag forrása. Krémes állaguk és egyedi ízük miatt ideális kiegészítője a legkülönbözőbb ételeknek, a salátáktól kezdve a főételeken át a desszertekig. Emellett antioxidánsokat is tartalmaznak, amelyek segítenek megvédeni a sejteket a károsodástól, és támogatják a szervezet általános egészségét.
Hogyan kell használni
A makadámiadió többféleképpen is fogyasztható. Adhatjuk salátákhoz, reggeli gabonapelyhekhez, joghurtokhoz vagy desszertekhez egészséges nassolnivalóként. Süteményekben, például süteményekben, muffinokban vagy süteményekben is felhasználhatók. Fogyasztás előtt ajánlott a diót néhány percig száraz serpenyőben pirítani, hogy fokozza az ízét.
Tápérték 100 g termékre vetítve
Energiaérték (kj/kcal) | 3163 kJ / 753 kcal |
Zsír | 75,8 g |
ebből telített zsírsavak | 12,1 g |
Szénhidrátok | 5,6 g |
ebből cukrok | 4,6 g |
Rost | 8,6 g |
Fehérje | 7,9 g |
Só | 0,01 g |
Ásványi anyagokat tartalmaz: magnézium 130 mg, vas 3,7 mg, foszfor 188 mg
Allergének
A következő termékeket is csomagolják az üzemben: glutént, szezámot, szóját, mandulát és különböző dióféléket tartalmazó termékek. Bár minden erőfeszítést megtettek, ezeknek az alapanyagoknak a termékben való jelenléte nem zárható ki 100 %-ban.
Tárolási feltételek
A lezárt csomagolást száraz és hűvös helyen tartsa.